Huisregels

Om iedereen van een leuke tijd te voorzien, hebben wij bij Chez DiDi enkele huisregels opgesteld, welke wij heel serieus nemen. Bij het verbreken van één regel, volgt er een waarschuwing en hierna beland u meteen op onze blacklist.

– Respect tegenover het personeel, de dames en het materiaal.
– Drugs, alcohol, steek en vuurwapens zijn ten strengste verboden.
– Geweld wordt niet getolereerd.
– Er wordt ten alle tijden gebruik gemaakt van voorbehoedsmiddelen.
– De dames worden niet verplicht tot eender welke handeling waar zij niet mee akkoord zijn.
– Stiptheid is alles.

Restitutie is niet mogelijk indien de eerste 10 minuten van uw reservatie reeds verstreken zijn, de dame reeds aangeraakt of uitgekleed is, u ongepast gedrag vertoont, de dame zich niet veilig voelt op één of andere manier of de dame de boeking weigert i.v.m. een gebrek aan hygiëne.

In dergelijke situaties wordt u gevraagd om de tijd die u reeds heeft doorgebracht met de dame te vergoeden, met een minimum van 30 euro. Deze annuleringskosten worden gevraagd om de dame te compenseren voor haar voorbereidingstijd en het mislopen van andere klanten.

Het is ten allen tijde ten strengste verboden om de dame naar haar privé-gegevens te vragen, zoals haar echte naam, telefoonnummer of andere persoonlijke informatie. Bij ondermijning van deze voorwaarde zullen strikte maatregelen worden genomen.

TOP